Nyheter

Medlemsläger Tibro maj 2024!!!

Hej du härliga medlem i vår förening Team motogirls!

Nu är det äntligen dags för ett nytt MEDLEMSLÄGER. Vi samlas i depån fredagen den 3 maj. Denna gång har vi läger för samtliga medlemmar! Med detta menas att om du är medlem med enskilt, eller familjemedlemskap så är alla välkomna att vara med. Unga, "gamla" (det blir vi aldrig), tjejer, killar, gubbar och damer. Vi kör tillsammans och gör denna helg till en helg att minnas. Både i och utanför spåret och banan! 

550 kr/deltagare


ANMÄL ER HÄR IDAG!!

(sista anmälningsdag 14/4)TJEJLÄGER September 2023!!!

Snart dags för våra tjejer i föreningen att åter få ses på vårat underbara medlemsläger! Denna gång på Skene MS anläggning! Så kul att vi är så många medlemmar och att vi har möjligheten att styra upp ett läger enbart för våra tjejer! Stolt att vara en del av det här livet! Cross och enduro, team motogirls och alla underbara föräldrar, pojkvännen, män som finns där och stöttar sina barn, flickvänner och fruar. Till våren är det såklart ett nytt läger då ALLA medlemmar oavsett om man är man/kvinna, pojke/flicka är med och kör tillsammans! Precis lika roligt som alltid!

Men V.39 smäller det för tjejerna!!! Väl mött i Skene!

Vill du vara med på våra medlemsläger hittar du info på vår hemsida om hur du blir medlem! Kom å häng med oss!!! SKITKUL!


Tränare enduro är: Klas Olofsson och Mikael Dalåsen

Tränare Cross är: Frida Östlund Natalie Kane och Hans Meyer.


Anmäl dig idag!

HÄR 


(endast medlemmar som betalat medlemsavgiften kan anmäla sig)

Föreläsning 5/4 och 18/4

NU SMÄLLER DET! HÄNG MED PÅ VÅR VIKTIGA FÖRELÄSNING TILLSAMMANS MED rfsisu Västra Götaland och NPF konsulenten Andreas från Ågrenska! Föreläsningen riktar sig till dig som är ledare, coach och tränare över 13 år inom idrottsrörelsen! Tillsammans kan vi göra skillnad för våra barn, unga och vuxna aktiva som lever med en osynlig funktionsvariation! Saknar du verktygen så finns dessa här! In och anmäl er till den digitala grundkursen och gärna till vår fortsättningskurs som hålls på Ale kulturum! Hjälp gärna genom att sprida detta! Allt börjar hos Er, Ni som träffar våra barn, unga och vuxna inom idrotten! TA CHANSEN! ANMÄLAN VIA QR-KOD 

DAGS FÖR LÄGER 2023!


Helgen den 29-30 april gästar teammotogirl Tidaholm. Det här lägret är för alla våra medlemmar, alltså är både pappor och bröder välkomna att köra. 

Begränsat antal sovplatser finns i klubbhuset, även ett begränsat antar el-platser finnes för husvagn/husbil. FÖRST TILL KVARN :)TRÄNARE läger 2023


Tränare för cross är Peter "Maddog" Axelsson, Casper Lindholm och Hilda Sjöberg

Tränare för enduro är Rickard Henrik Johansson och Robert Friberg