Hoppa till sidans innehåll

Om Team Motogirls


 

VÄLKOMMEN TILL TEAM MOTOGIRLS!!

Föreningen team motogirls är ett gäng tjejer som kör motocross med fokus på glädje och gemenskap! 


Vi kör för utvecklingsmöjligheter utifrån våra egna förutsättningar. Vi kämpar för   rätten att vara ditt eget unika jag, och för att Du ska hitta glädjen i motorsporten.  Vi låter Dig också vara en del av den härliga känslan man får när man blir en del av något större. När man får vara en del av någonting härligt, viktigt och roligt! Alla våra medlemmar är en pusselbit, en del i det stora vi har skapat.


Vi kör för att det är så jäkla kul, för alla skratt, alla härliga möten, för kraften som finns hos alla tjejer inom denna sport! 

Här peppar och stöttar vi varandra! 

 

På vår logga kan ni se tre bokstäver, NPF och vår paroll #ride4awareness. NPF står för neuropsykiatriska funktionsnedsättning. Vi väljer att säga funktionsvariationer. Vi ser det inte som någon nedsättning! Det är upp till omgivningen att bemöta barn, unga och vuxna med Autism, Aspergers syndrom, ADHD, ADD, ODD med mera förståelse och kunskap. Vi hjälper gärna till med det!!!

Vi skapar en plattform för DIG som tjej inom vår sport! Vi skapar en plats för Dig utifrån Dina förutsättningar. Oavsett om du är motionär eller ett fullblodsproffs! ALLA FÅR PLATS!

Vill du vara med och stödja vårt arbete? Inför 2020 kommer vi ha ett stort fokus på våra barn och ungdomar. Kanske vill du vara med och bidra? Alla slantar vi samlar in går oavkortat till vårt arbete med att stärka tjejer inom sporten och att öka kunskapen kring NPF!!

 

SWISH: 123 129 06 18

BANKGIRO: 5102-5609

 

 

 

 

Uppdaterad: 02 FEB 2019 10:58 Skribent: Emma Kronberg
E-post: Adressen Gömd

                    

Postadress:
Team Motogirls - Motorcykel och Snöskoter
Älebräckevägen 20
44950 Alafors

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: teammotogirls@gmail....

Se all info

 

GULDSPONSORER

elinstallatören

 

 amoto

 

 

 

 

 

onepartnergroup

 

 

 

 

Samarbetspartners

Sisu utbildningar

 

 

 

SVEMO

Johans Crossbilder